Kirkekontor

• TELEFON: 38 28 20 12
  • Adresse: Kirkekontoret i Audnedal, Konsmogarden 6, 4525 KONSMO
  • Epostadresse: ingunn.birkeland@audnedal.kommune.no

Kirkekontoret i Audnedal har sine lokaler i 2. etasje i rådhuset på Konsmo. Der har kirkevergen, soknepresten og menighetssekretæren hvert sitt kontor, samt et fint og hyggelig oppholdsrom/venterom mellom kontorene.

Kirkekontoret gjør det lettere for folk å ta kontakt, eller å stikke innom å spørre dersom de lurer på noe.

• Kirkeverge Ingunn Birkeland er i utgangspunktet på kirkekontoret i dets åpningstider.
  • Sogneprest Geir Ola Tveit er i utgangspunktet på kirkekontoret tirsdager og torsdager, dersom han ikke har andre oppgaver eller deltar på andre tilstelninger.

For å finne fram, går man inn hovedinngangen i rådhuset, tar til venstre og fortsetter opp trappa. Der ligger kirkekontoret, like i toppen av trappa og inn til høyre. Kom gjerne opp en tur for en prat, og se hvor trivelig vi har det!