Geir Ola Tveit

Sokneprest
Tlf. 958 08 836
Epost: geir.ola.tveit@audnedal.kommune.no

Geir Ola begynte som sokneprest i Konsmo, Grindheim og Åseral i august 2015. Han ble ordinert til prestetjeneste i 1986, og var først tre år stasjonsprest på Andøya flystasjon. Så flyttet han til Senja og var kapellan i Lenvik i 9 år. I 1998 flyttet han til Birkeland. Først var han kapellan i Birkenes, og så ble stillingen omgjort til sokneprest i Herefoss og  Vegusdal. I fritida trives Geir Ola godt når han kan holde på med praktiske gjøremål. Geir Ola bor i byggefeltet på Byremo sammen med Nina. De har fire barn som har flyttet hjemmefra, og er blitt besteforeldre til to.

Ingunn Birkeland

Kirkeverge
Epost: ingunn.birkeland@audnedal.kommune.no

Ingunn begynte i sin jobb som kirkeverge våren 2014. Ingunn er gift, har to barn og er bosatt på Birkeland ved Viblemo.

Elisabeth Seland

Tlf. 456 00 886
Epost: elisabeth.seland@audnedal.kommune.no

Elisabeth begynte som organist i Grindheim kyrkje i 2004, og i Konsmo kirke året etter. Hun har to små barn, en ungdom og tre voksne barn, og familien er bosatt på Løland i Lindesnes kommune.

Uten navnSissel Birkeland Håland

Kirketjener, Konsmo kirke
Tlf: 918 88 156

Sissel begynte som kirketjener 1. oktober 2015. Sissel er gift, og har ei datter. De er bosatt på Listad, sør i Audnedal kommune.

Lise Finseth Løland

Kirketjener, Grindheim kyrkje
Tlf: 909 42 663

Lise begynte i stillingen som kirketjener i Grindheim kyrkje sommeren 2015. Lise er utdannet hjelpepleier, og jobber i hjemmesykepleien i Audnedal kommune. Hun er gift, har tre barn, og er bosatt i Hårtveitshei på Byremo.

Hans Birger Vrålstad

Kirkegårdsarbeider ved Konsmo kirke
Tlf: 994 78 223

Hans Birger er den som har vært ansatt lengst i Audnedal. Hans Birger jobber på Konsmohus, er gift, har to voksne barn, og bor på Bordalssletta like sør for Konsmo.

Sven Verdal

Kirkegårdsarbeider ved Grindheim kirke
Tlf: 916 13 345

Sven ble ansatt som kirkegårdsarbeider ved Grindheim i 2016, etter også å ha hatt jobben noen år tidligere. Sven er også ansatt som bussjåfør i Sørlandsruta, og er bosatt på Byremo.

Obs! Vi gjør oppmerksom på at det i sommerhalvåret kan være vikarer for våre medarbeidere!

Hans BirgerKirkekontoret

ÅPNINGSTIDER: Mandag, tirsdag og torsdag, kl. 10.00 – 14.00