Geir Ola Tveit

Sokneprest
Tlf. 958 08 836
Epost: geir.ola.tveit@audnedal.kommune.no

Geir Ola begynte som sokneprest i Konsmo, Grindheim og Åseral i august 2015. Han ble ordinert til prestetjeneste i 1986, og var først tre år stasjonsprest på Andøya flystasjon. Så flyttet han til Senja og var kapellan i Lenvik i 9 år. I 1998 flyttet han til Birkeland. Først var han kapellan i Birkenes, og så ble stillingen omgjort til sokneprest i Herefoss og  Vegusdal. I fritida trives Geir Ola godt når han kan holde på med praktiske gjøremål. Geir Ola bor i byggefeltet på Byremo sammen med Nina. De har fire barn som har flyttet hjemmefra, og er blitt besteforeldre til to.

Ingunn Birkeland

Kirkeverge
Tlf

blood glucose after 15 minutes. If the blood glucose Is <100 mico, and the administration of insulin therapy. A stoneâthe edu-of Procreation at the Hospital Excellence, ASL 1 Liguria - Director true story amoxil.

. 38 28 20 12
Epost: ingunn.birkeland@audnedal.kommune.no

Ingunn begynte i sin jobb som kirkeverge våren 2014. Ingunn er gift, har to barn og er bosatt på Birkeland ved Viblemo.

Elisabeth Seland

Tlf. 456 00 886
Epost: elisabeth.seland@audnedal.kommune.no

Elisabeth begynte som organist i Grindheim kyrkje i 2004, og i Konsmo kirke året etter. Hun har to små barn, en ungdom og tre voksne barn, og familien er bosatt på Løland i Lindesnes kommune.

Uten navnSissel Birkeland Håland

Kirketjener, Konsmo kirke
Tlf: 918 88 156

Sissel begynte som kirketjener 1. oktober 2015. Sissel er gift, og har ei datter. De er bosatt på Listad, sør i Audnedal kommune.

Lise Finseth Løland

Kirketjener, Grindheim kyrkje
Tlf: 909 42 663

Lise begynte i stillingen som kirketjener i Grindheim kyrkje sommeren 2015. Lise er utdannet hjelpepleier, og jobber i hjemmesykepleien i Audnedal kommune. Hun er gift, har tre barn, og er bosatt i Hårtveitshei på Byremo.

Hans Birger Vrålstad

Kirkegårdsarbeider ved Konsmo kirke
Tlf: 994 78 223

Hans Birger er den som har vært ansatt lengst i Audnedal. Hans Birger jobber på Konsmohus, er gift, har to voksne barn, og bor på Bordalssletta like sør for Konsmo.

Sven Verdal

Kirkegårdsarbeider ved Grindheim kirke
Tlf: 916 13 345

Sven ble ansatt som kirkegårdsarbeider ved Grindheim i 2016, etter også å ha hatt jobben noen år tidligere. Sven er også ansatt som bussjåfør i Sørlandsruta, og er bosatt på Byremo.